Din grupp vill etablera en databas med produkt-data (både 2D och 3D) och göra den tillgänglig för andra gruppmedlemmar. Medan några av dina användare har samma behov som individer, har du sannolikt en stor grupp konsumenter som enkelt behöver komma åt data på sina skrivbord eller från Microsoft Office-program. Du arbetar med hundratals eller tusentals dataset, med massor av förändringsaktivitet som resulterar i nya versioner eller nya uppgifter och produktobjekt som ska läggas till i databasen regelbundet.

Om detta låter som dina behov, så är Actify SpinFire Publisher, tillsammans med flera SpinFire användare lösningen.

Publicera

Publisher kan göra samma jobb som SpinFire Professional, men på ett sätt som möjliggör automatisk kontroll av var publicerad data är placerad när du är klar.

Berika

Utgivare är helt integrerat med SpinFire Professional, vilket innebär att all förmåga som finns i klienten kan användas för att lägga till data och uppfylla ett antal företag som behöver, till exempel vyer, markeringar, animationer och multi-dokument.

Distribuera

Publisher har förmågan enkelt integreras i en mängd olika affärssystem som PLM, PDM, ECM eller något annat program som en kund vill använda för att hantera sin publicerade data.

Kostnadseffektiv

SpinFire Publisher optimerar dina utgifter på flera sätt. Genom att koncentrera den importerande uppgiften till en server, arbetskostnader som deltar i den importerande process är alla men eliminerade. Enskilda användare behöver inte betala för importörer och får tillgång till en mängd olika SpinFire klientlicenser vilket innebär att du bara betalar för vad du behöver.

Kraftfull

Genom att placera den importerade uppgiften på en server, kan SpinFire Publisher använda 64-bitars teknik och multi-processing.